Om Telepriser

Websitet TelePriser.dk er udviklet af NHL Data, og har siden 2001 leveret prissammenligning af tele-ydelser i Danmark, både på mobil, fastnet, ADSL, mobilt bredbånd og IP telefoni.

I løbet af 2014/15 har vi lavet en gennemgribende ændring af hele kernen i TelePriser.dk, da den tidligere version ikke længere var tidssvarende. I starten af 2015 lanceres det nye TelePriser.dk website med helt up-to-date sammenligning af mobilabonnementer – senere vil andre typer abonnementer følge med.

TelePriser.dk tilbyder en udregning af netop din pris ud fra dit forbrug, baseret på priser vi indhenter hos operatørerne. Dvs. vi viser dig hvad du skal betale for hvert eneste abonnement, baseret på det forbrug du angiver. Det er naturligvis ikke altid 100% retvisende, da der kan være sær-rabatter eller andre specielle forhold der gør sig gældende, så husk at det ikke er en facitliste vi leverer – men en god indikation af hvor du skal finde det abonnement der passer bedst til dig og dit forbrug.

Vi forsøger ganske enkelt at levere et fornuftigt overblik over de mange teleselskabers priser og tjenester – og vi håber at du kan få glæde af det.